Terrassa Arts Escèniques.

Cinema: Clàssics per a criatures

Faust i jo | La vida es sueño

Dissabte, 5 de novembre de 2022   |    17h   |    Centre Cívic Avel·lí Estrenjer   |    45min   |    Gratuït

Faust i jo 

A partir de Faust de Johan Wolfgang von Goethe amb dramatúrgia i direcció d’Anna Maria Ricart Codina i l’artista visual Magda Puig Torres.

Faust recull un gos de carrer i se l’emporta a casa. Més tard, aquest gos es converteix en Mefistòfil, a qui Faust vendrà la seva ànima a canvi de tot el que desitja.

A la sessió s’explica la història de Faust a través dels ulls d’aquest gos, que aquí és una gossa que campa sola, que es mira el món amb ulls sempre encuriosits i que és feliç amb el que té en cada moment. I el nostre Faust, qui és? És l’home contemporani (o la dona contemporània); una persona que mai té el que desitja perquè, quan ho aconsegueix, ja no ho vol i ja té un altre desig a satisfer. És algú que viu en aquest temps que ens empeny a desitjar eternament i que ens transforma, per tant, en algú eternament insatisfet.

Intèrpret: Queralt Casasayas Reguant
Recomanat per a infants a partir de 6 anys

La vida es sueño

De Pedro Calderón de la Barca, amb dramatúrgia i direcció de Lucía Miranda i animació de Javier Burgos.

En aquesta història hi ha dos protagonistes, l’un té un secret que heu de descobrir i l’altre té un embolic amb les seves emocions i l’heu d’ajudar. Si voleu, us convertiu en els Watsons, uns detectius privats que, amb l’àvia que narra la història anireu responent les preguntes i enigmes que hi ha. I les respostes que doneu no són ni bones ni dolentes, estimats Watsons, només són respostes.

Aquesta peça té una mica de viatge, també una mica de tutorial perquè en feu la vostra pròpia versió a casa si us ve de gust, i es divertida tot i que parli de coses molt serioses com la llibertat, la capacitat de canviar la teva vida o els drets dels homes i les dones.

Intèrpret: Muntsa Alcañiz
Recomanat per a infants a partir de 7 anys