Terrassa Arts Escèniques.

SESSIÓ OBERTA

Projecte Virals

12 de desembre de 2021   |    18:00   |    Teatre Principal   |    Entrada lliure fins a completar aforament

Quantes vegades hem preguntat a joves i adolescents com estan, què els preocupa i què necessiten expressar? Des del Projecte Virals convidem a tota la ciutadania a participar d’aquesta sessió, que es planteja com un espai d’expressió, de reflexió i de trobada i, a la vegada, de visibilització del procés creatiu i d’autoconeixement experimentat per un grup de 17 joves d’entre 15 i 18 anys de 7 instituts de Terrassa.

Virals Terrassa és un projecte educatiu creat per acompanyar a la gestió emocional d’adolescents i joves a partir d’eines de pensament, creatives i teatrals. I també per a potenciar el vincle entre joves de diferents barris de la ciutat a través de la cultura i del pensament. Aquest projecte es realitza gràcies a la línia d’ajuts Terrassa Crea del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa.

Participants: Albert Agustí, Lucía Barra, Fátima El Gorji, Abril Gamundi, Nerea García, Ariadna González, Victòria Guerrero, Nadia Fernández, Ismael Martínez, Izan Moreno, Naia Moreno, Edurne Ojeda, Marcos Reig, Álvaro Rodríguez, Eva Rodríguez, Salma Rouaz, Keren Salvat.

Equip Virals: Mireia Gubianas, Miren Icazuriaga, Jan Serra.

Agraïments: Institut Mont Perdut, Institut Cavall Bernat, Institut Can Roca, Institut Jaume Cabré, Institut Santa Eulàlia, INS Terrassa, Institut Torre del Palau, a les tutores que han fet d’enllaç amb els i les participants i a tot l’equip humà del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa.

  • terrassa crea

Pròximament