Terrassa Arts Escèniques.

Classes de danses urbanes amb Oulouy

Després del taller que vam fer per Setmana Santa amb la companyia Kadia Faraux, comencem una serie de classes amb Oulouy: un expert en danses urbanes acostumat a treballar amb tota mena de col·lectius (professionals i no).

A l’agost, la companyia francesa Kadia Faraux realitzarà els tallers juntament amb l’Oulouy. Al llarg de tots els dies es treballarà a partir de la tècnica del hip hop al voltant del concepte de la relació amb l’altre, amb l’objectiu que els assistents que vulguin facin una mostra oberta al Teatre Principal de Terrassa el dia 14 de gener de 2023.

No hi ha obligació de participar a la mostra oberta de gener, però sí que es demana que la participació a les classes al llarg de l’any sigui constant.

Dates de les classes:
– 30 de maig
– 8 de juny
– 20 juny
– del 8 al 15 d’agost (vindrà un grup de joves de Lió amb Kadia Faraux per ballar i aprendre totes juntes)

L’horari de les classes serà de 17.45 ha 19.45 hi es farà al Teatre Principal de Terrassa (les classes d’agost duraran unes 3 o 4 hores cada tarda i l’horari definitiu encara està per decidir).

Es tracta d´un projecte en col·laboració amb Africa Moment i totalment finançat per l´Ajuntament de Terrassa de manera que no hi haurà cap despesa pels participants.

Les places són limitades de manera que per a les inscripcions cal enviar un e-mail a [email protected]
En aquesta mateixa adreça de correu electrònic ens podeu fer arribar totes les vostres preguntes.

Us esperem al Teatre Principal del Terrassa per ballar totes juntes!

Pròximament