Terrassa Arts Escèniques.

Taller familiar “Llums i ombres”

Samfaina de Colors

Diumenge, 26 de febrer de 2023   |    12 h.   |    TEATRE ALEGRIA   |    40 min.   |    Gratuït

Taller gratuit amb inscripció prèvia i aforament limitat. Per inscripcions contactar amb [email protected]

Taller inspirat en l’univers musical, poètic i visual de l’espectacle Sense lluna, estrenat al TAE el 2022.

  • ESTRENA

Aquest taller està adreçat a infants a partir de 2 anys i als seus educadors i familiars està conduït per Mirna Vilasís, músic, actriu, pedagoga musical, intèrpret i creadora del Sense lluna, de Samfaina de colors, companyia fundada per Mirna Vilasís i Xavi Múrcia el 1988.

Una experiència per estimular la sensibilitat artística i el despertar creatiu a través de jocs, música, moviment, escolta, massatges, gest, cant, silenci… llums i ombres. Tot de recursos pedagògics perquè els infants experimentin lliurement i estimulin la seva espontaneïtat i imaginació.

La música s’aprèn vivint-la, físicament i emotivament, i és un canal de comunicació i una estratègia educativa immillorable que afavoreix el seu desenvolupament físic, mental i emocional.
Escoltarem de ben a prop la riquesa tímbrica i originalitat dels instruments de l’espectacle: salteri, handpan, metal·lòfon, pandero, bol tibetà, cròtals, picarols, güiro, reclams d’ocells i titelles sonores.

Un cop finalitzi el taller, els infants s’emportaran a casa material retallable, per tal que puguin construir-se ells mateixos els titelles del Sense lluna i puguin practicar algun dels recursos oferts al taller.

Pròximament