Terrassa Arts Escèniques.

Jungla

Big Bouncers

Diumenge 5 de desembre de 2021   |    18:00   |    Teatre Alegria   |    35'   |    9 euros

Un espai no explorat on tot, o gairebé tot, és possible

 

  • ESPECTACLE SENSE TEXT

Un viatge per un ecosistema on poden aparèixer tot tipus d’éssers, formes, colors i sons. Un espai que dóna cabuda al més gran i també al més petit. Un espai on conviuen diferents cossos amb comportaments sorprenents. Cossos que es camuflen, brillen, floten, reboten, s’estiren i es transformen constantment. Un espai no explorat, on la sorpresa i la màgia poden donar-se en qualsevol moment i on tots els elements estan en continu moviment.

Tenint en compte la mirada dels més petits, l’espectacle pren com a punt de partida l’imaginari de la jungla i des d’allà s’inicia la recerca de materials físics, elements escenogràfics, objectes i textures que generen un espai particular i únic sense necessitat de representar alguna cosa ja existent.

Una proposta de Big Bouncers, el col·lectiu de creadores que des del 2012 desenvolupen una pràctica comuna entorn 3 eixos: creació d’espectacles escènics, performance per espais no convencionals i la pedagogia. Han rebut el premi Sebastià Gasch, reconeixement a la creació emergent al FAD 2015 i nominades als Premis de la Crítica de les arts escèniques de Catalunya.

Pròximament