Terrassa Arts Escèniques.

Mostra SetdTeatre

SetDTeatre

Dv. 19, ds. 20 i dg. 21 de novembre   |    Diverses funcions   |    Teatre Principal   |    3 euros per espectacle

Amb la voluntat de donar suport i visibilitat al treball de les companyies de teatre no professionals de la ciutat, presentem la mostra SetDTeatre. Durant tres dies, al Teatre Principal s’hi podran veure fins a quatre muntatges teatrals de companyies amateurs de Terrassa.

 

  • ESPECTACLES EN CATALÀ

Pel davant… i pel darrera

El Social Teatre
Dv. 19 de novembre, 21h
2h

Una comèdia de teatre dins el teatre, on uns actors principiants van a fer una gira representant un vodevil, però a mesura que passen els dies i la gira comença a arribar a la seva fi, es veu el darrera de l’escenari, allò que no veu mai l’espectador, i els embolics que hi ha entre tots els personatges. Una adaptació de, possiblement, la millor comèdia mai escrita.

 

Escac i Mat

Qollunaka Teatre
Ds. 20 de novembre, 18h
1h 30’

És la història de dos perdedors: Richard Collins, un escriptor d’èxit, masclista i egocèntric, i Sandro Fazzi, un perruquer que viu per sobre les seves possibilitats i que comet l’error d’entrar a la vida d’en Collins i acceptar les seves regles del joc. Tots dos juguen una partida d’escacs on ningú guanya. Un joc diabòlic on ningú mesura i valora de forma adequada l’adversari.


La importància de ser Franc

Farga’m
Ds. 20 de novembre, 21h
1h 30’


Franc té una doble vida: al camp és una persona seriosa que s’encarrega de la seva pupil·la Cecily, mentre que a la ciutat gaudeix dels plaers que li dóna l’alta societat. Aquest equilibri es veurà afectat quan el seu amic Algernon es comença a ficar massa en alguns detalls no clars de la vida d’en Franc, fins al punt que decidirà viatjar al camp on s’enamorarà de la seva pupil.la.

 

Nit de Sant Joan

PAM Teatre
Dg. 21 de novembre, 18h
2h

Arriba Sant Joan! I en Daniel i la Rita viuran una revetlla molt especial. Junts viatjaran a l’espai per conèixer uns marcians molt peculiars, faran un retorn a la Barcelona dels anys 70 per conversar amb un nen prodigi que ha crescut i ja no té cap gràcia, i tot això en una nit màgica on no hi faltaran la coca, el cava i els petards…. Ah, i ni la Srta. Gonzàlez!  

 

Pròximament