Terrassa Arts Escèniques.

Diàlegs per al canvi

Projecte VIRALS

Diumenge, 26 de març de 2023   |    17 h.   |    TEATRE ALEGRIA   |    90 min.   |    Gratuït
  • ESTRENA

Quantes vegades hem preguntat a joves i adolescents com estan, què els preocupa i què necessiten expressar? Quantes vegades els hem ofert els espais de reflexió i la capacitat d’acció per a qüestionar o, fins i tot, portar a judici els temes que els interessi revisar?

Diàlegs per al canvi és una acció participativa en forma de Judici-Debat creada col·lectivament pel grup de joves del Projecte Virals Terrassa i que convida a tota la ciutadania a participar-hi. Es planteja com un espai d’expressió, de reflexió i de trobada i, a la vegada, de visibilització del procés creatiu i d’autoconeixement experimentat per un grup de joves d’entre 15 i 18 anys provinents de diferents districtes de la ciutat.

Virals Terrassa és un projecte educatiu creat per acompanyar a la gestió emocional d’adolescents i joves a partir d’eines de pensament, creatives i teatrals. I també per a potenciar el vincle entre joves de diferents barris de la ciutat a través de la cultura i del pensament. Aquest projecte es realitza gràcies al suport del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa.

Participants: grup de joves del projecte Virals Terrassa.
Equip Virals: Mireia Gubianas, Miren Icazuriaga i Jan Serra.
Agraïments: Judit Martínez, Institut Mont Perdut, Institut Aïmerigues, Institut Cavall Bernat, Institut Can Roca, Institut Ègara, Institut Jaume Cabré, Institut Montserrat Roig, Institut Nicolau Copèrnic, Institut Torre del Palau, IES Viladecavalls, als equips docents i directius dels centres que han fet d’enllaç amb els participants i a tot l’equip humà del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa.

Pròximament