Terrassa Arts Escèniques.

Los extranjeros

Compagnie Kadia Faraux i Terrassa Arts Escèniques

Dissabte, 22 de juliol de 2023   |    20 h.   |    TEATRE PRINCIPAL   |    Gratuït

Cinc relats, cinc variacions, cinc ruptures ballades: les joves de Terrassa i Lyon participants al projecte «Los Extranjeros» ocupen l’escena i, en un món en constant moviment, qüestionen el procés de resiliència enfront dels obstacles de la vida. La dansa s’impregna del seu camí personal, de la seva resistència enfront dels xocs, de la seva força de resistència, de la brutalitat de la seva quotidianitat, de la bellesa dels seus moviments i dels seus impulsos de confiança. Una dansa física, intensa i orgànica que compta la urgència de dir el món.

La resiliència s’entrellaça entre la història íntima i les proves de la vida de cada ballarí. Una successió d’imatges on la paraula dona sentit al moviment i la música original aporta força, lleugeresa i esperança per a un renaixement reconciliat

Direcció artística i coreografia :  Kadia Faraux
Música original : Franck 2 Louise
Assistència a coreografia / Ballarins : Christopher Ndinga, Karim Konaté, Oulouy (col·laborador exterior, Africa Moment)
Djembé / Percussions : Karim Konaté
Ballarines : Amaurine Mastronicola, Zoé Guillermin, Nadia Fernandez, Lucía Barra Gómez, Naia Moreno Piñero, Laia Sánchez Martin, Émile Monnier, Ange Muhirwa.
Vestuari : Soraya Benyoub
Administració : Robert Caro
Comunicació : Sébastien Fanger

Col·laboren

Pròximament