Terrassa Arts Escèniques.

Col·laborem

Participació

Una de les línies estratègiques sobre les que està treballant actualment l’equip de Terrassa Arts Escèniques és la redefinició de la governança i el foment de participació ciutadana en relació al futur de les arts escèniques a Terrassa.

En aquest sentit, un element fonamental per la definició d’aquesta línia d’acció és la Taula Sectorial d’Arts Vives impulsada per l’Ajuntament de Terrassa. Una taula a la que participen persones que treballen de forma professional en el món de les arts escèniques, així com entitats i amants d’aquest sector. Totes i tots els participants són persones que viuen a la ciutat o que tenen un fort vincle amb Terrassa.

Si estàs interessat en participar a la Taula Sectorial d’Arts Vives de la ciutat de Terrassa, si et plau, envia’ns un missatge a [email protected]

ALTRES COL·LABORACIONS

 • Travesia
  Travesía – Pirineus de Circ és projecte de continuïtat respecte De Mar a Mar, i que persegueix el mateix objectiu que el seu predecessor: promoure l’ocupació d’artistes de circ en l’espai transfronterer transformant els mètodes d’acompanyament i adaptant-los per enfrontar els nous desafiaments per al sector provocats per la crisi de coronavirus.
  Més informació
 • Digi-Leaps
  Aliquam scelerisque dolor sed vestibulum. Luctus sit congue interdum aliquam. Vel a ullamcorper consectetur suspendisse volutpat nunc rhoncus etiam pharetra.
 • Carnet Jove
  El Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya que des de l’any 1986 té per objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves catalans a través de l’oferiment i la promoció de serveis, propostes i descomptes en diferents àmbits, entre els quals destaquen la cultura i la mobilitat internacional.
  Més informació
 • Apropa Cultura
  Apropa Cultura neix l’any 2006 amb la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la cultura. Obrim les portes de teatres, museus, auditoris i festivals d’arreu de Catalunya perquè aquests col·lectius tinguin accés a la seva programació habitual.
  Més informació

Enllaços d'interès