Terrassa Arts Escèniques.

Serveis

Terrassa Arts Escèniques ofereix la possibilitat a empreses i professionals de gaudir dels seus diversos espais preparats per acollir diferents tipus d’actes: lliuraments de premis, actes acadèmics, conferències, convencions, rodatges de pel·lícules i espots publicitaris, presentacions de productes i rodes de premsa, entre d’altres.

Gràcies a la bona connexió amb la ciutat de Barcelona i la majoria de ciutats de la Catalunya central, el Teatre Principal i el Teatre Alegria, són equipaments ideals per realitzar el vostre esdeveniment.

Podeu trobar les tarifes pel lloguer de la majoria dels nostres espais en aquest enllaç.

Per a més informació sobre el lloguer d’espais, feu clic aquí o envieu un missatge a [email protected]  

 • Visites guiades
  El Museu de Terrassa organitza visites a part patrimonial del Teatre Principal. Consulta preus i dates a:

 • Campanya escolar
  La Guia d’Activitats Educatives del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa ofereix un ampli ventall d’activitats, propostes i serveis de diverses temàtiques, orientades a enriquir, estimular i aprofundir l’experiència educativa, obrir les portes a el coneixement i fomentar els valors socials i democràtics. La campanya escolar que proposen es realitza en part als teatres municipals.
  Més informació
 • Servei de bar
  Tant el Teatre Principal com al Teatre Alegria disposen de servei de bar tant abans com després de l’horari de les funcions i activitats que s’hi realitzen. També ofereixen altres tipus de serveis de restauració, com dinars, caterings, etc.Podeu contactar directament amb els bars a partir dels enllaços següents:

Enllaços d'interès