Terrassa Arts Escèniques.

Punts de venda

INTERNET

Pots comprar les teves entrades des d’aquesta mateixa web. Clica al botó!

Més informació

TAQUILLES

Podeu comprar les vostres entrades presencialment als teatres els dies de funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

 • Teatre Principal
  Plaça de Maragall, 2 – 08221 Terrassa
 • Teatre Alegria
  Carrer de Gaudí, 15 – 08221 Terrassa
 • També a la Casa Soler i Palet (Carrer de la Font Vella, 28) en horari d’obertura: de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16:30 a 19 h.

 • Si les circumstàncies ho exigeixen, Terrassa Arts Escèniques es reserva el dret de modificar les dates, els horaris, els programes o l’elenc anunciat, així com de decretar la suspensió de l’espectacle.
  Una vegada adquirida l’entrada, no es podrà canviar ni retornar-ne l’import, excepte per cancel·lació o canvi de data de l’esdeveniment, cas en què el teatre es compromet a la devolució de l’import de l’entrada.
  No es permetrà l’entrada de públic a la sala un cop iniciat l’espectacle.
  El teatre es reserva el dret d’admissió.
  El públic es compromet a complir els requisits i les condicions de seguretat del recinte. El teatre no es fa responsable de la utilització indeguda de les instal·lacions.
  El teatre informarà dels espectacles prohibits a menors d’edat així com de les edats recomanades dels espectacles.
  Les persones que adquireixin una entrada es comprometen a ser respectuoses amb els equips artístics i amb el personal de l’organització, a desconnectar els telèfons mòbils i tot tipus d’alarmes abans d’accedir al recinte, i a no menjar, beure o fumar a l’interior (excepte en les àrees habilitades amb aquesta finalitat).
  També es prohibeix l’entrada d’animals, excepte la dels gossos d’assistència.
  Queden reservats tots els drets d’imatge i de propietat intel·lectual de l’espectacle.
  Es prohibeix fer fotografies, amb o sense flaix, o fer qualsevol tipus d’enregistrament, així com l’entrada al recinte de qualsevol objecte o producte que el teatre consideri perillós o que estiguin prohibits per la normativa vigent.
  El teatre no es farà responsable de les pèrdues, robatoris, deterioraments, danys o perjudicis causats al portador o als seus objectes personals durant l’estada al recinte.

Enllaços d'interès