Terrassa Arts Escèniques.

Missió i objectius de T.A.E.

Terrassa Arts Escèniques (TAE) és la branca dedicada a les arts vives de l’Ajuntament de Terrassa. Gestionada pel servei de Promoció i Difusió Cultural disposa de dos teatres: el Teatre Alegria, amb una sala polivalent amb un aforament a la italiana de 219 butaques; i el Teatre Principal, amb una sala de gran format que pot acollir fins a 613 persones.

Forma part de la xarxa de cat.Teatr3s, la xarxa d’equipaments E3 o multifuncionals de Catalunya. (els E3 són les ciutats de més de 50.000 habitants amb almenys un equipament escènico-musical amb un aforament mínim de 400 localitats)

TAE treballa al voltant de 4 eixos: el suport a la creació, l’exhibició, l’educació i la comunitat. En aquest sentit, TAE forma part de la comissió de les subvencions destinades a la creació i producció artístiques Terrassa Crea, disposa d’un programa de residències i impulsa i participa de projectes comunitaris i pedagògics.

Des de TAE entenem les arts escèniques com a un vehicle formador de pensament i de sentit crític. I els teatres municipals de Terrassa són equipaments culturals creats per contribuir al creixement cultural de la ciutat i de les persones que l’habiten a través de les arts escèniques. 

 

Galeria d'imatges

Enllaços d'interès