Terrassa Arts Escèniques.

El meravellós viatge de la Lea

La Banda

Diumenge 20 de febrer de 2022   |    17:00   |    Teatre Alegria    |    55'   |    9 euros

Recomanat per a infants a partir de 5 anys.

El món imaginari que portem a dins en un muntatge íntim de teatre musical que ens farà cantar i ballar.

Espectacle on la interacció amb el públic és constant a través d’un one woman show per a totes les edats que ens endinsa en un univers íntim i poètic a través d’un viatge en caravana. Aquest meravellós viatge és una obra de teatre? És un musical? És un concert? És un espectacle íntim que de cop et fa aixecar de la cadira per cantar i ballar com si fossis en un estadi? És poesia i delicadesa, però amb humor cabareter i molt esbojarrat? És el somni d’una nena? O és la veu del món imaginari que tots tenim a dins? El meravellós viatge de la Lea és això i més.

És un espectacle de teatre musical, un viatge que explora les motivacions de qualsevol nena i nen transitant pels seus somnis, desitjos, raonaments, inquietuds, pors i emocions. Que ens trasllada a l’univers interior i imaginari d’una nena de cinc anys, en un únic i irrepetible viatge estiuenc en caravana, amb les seves dues mares, cap a la Playa de las Langostas. Destí utòpic i fantasiós, que ens fa transcórrer i ser còmplices d’un viatge a través de les diversitats culturals i familiars. De les llengües reals i inventades fent ús de la paraula i el cos. De les músiques i de les cançons com a fil conductor amb la veu espectacular de la nostra protagonista.

En aquesta obra conflueixen diversos llenguatges escènics on les arts escèniques cobren sentit amb els petits objectes, joguines que prenen vida a través de la càmera. De moments bojos i surrealistes plens d’humor i de comèdia, on passem de la paraula del conte, a unes ombres xineses o fins i tot a les olors delicioses d’un pastís fet en escena.

 

El meravellós viatge de la Lea