Terrassa Arts Escèniques.

Filar

Antonella D'Ascenzi

Diumenge 27 de març de 2022   |    17:00   |    Teatre Alegria   |    45'   |    9 euros

Recomanat per a infants a partir de 6 anys.

Fils invisibles ens uneixen amb les nostres famílies, els amics i les persones amb qui compartim camins.

Filar és una peça de dansa contemporània i poesia visual que parla sobre el poder de la relació entre cossos i objectes, una relació que es desenvolupa des de la distància dels fils. Com sentir l’altre cos en aquesta distància? Com percebre el món que es desplega al lluny i que no es pot tocar?

Amb els fils com a metàfora de moviment, creació i connexió, Filar explora la idea de la relació entre el concepte de la distància i la metàfora, real i simbòlica, dels fils. La peça filarà relacions entre el cos i la seva percepció de l’espai, entre els cossos que comuniquen per mitjà dels fils sense mai tocar-se, entre el cos i els objectes que creuran nous dispositius escènics capaços de relatar, des d’un altre lloc, la relació a través d’un duo de dansa contemporània original entre l’artista i una marioneta, utilitzant tècniques de dansa de contacte i improvisació.

Antonella D’Ascenzi és una creadora italiana de dansa i teatre visual establerta a Catalunya des del 2010, on desenvolupa el seu projecte escènic tant per a públics familiars com per a adults, tot dialogant amb el cos, els objectes i les imatges.

 

Filar

Pròximament