Terrassa Arts Escèniques.

La gata que volia canviar la història

Cia. Thomas Noone Dance

Diumenge, 12 de febrer de 2023   |    17 h.   |    TEATRE ALEGRIA   |    50 min.   |    9€

Una història sobre la confiança i la col·laboració en un espectacle de dansa, titelles i audiovisuals per a tota la família.

Basat en un conte hindú, narra la història de quatre animals que viuen en un arbre: una gata, un llangardaix, un mussol i un ratolí. No són amics sinó preses i depredadors. Cadascú està instal·lat en un punt llunyà d’altres animals. Tots viuen amb una mica de por, però aconsegueixen conviure. Tot canvia quan la gata cau al parany d’un caçador i el ratolí la salva amb la promesa que mai no la matarà. Una història sobre la confiança i la col·laboració.

Thomas Noone és un coreògraf que imprimeix als seus treballs un estil molt físic i gestual. El 2001 va fundar la seva pròpia companyia, resident al Teatre SAT! de Barcelona. Treballa també
com a coreògraf convidat internacionalment. Amb Thomas Noone Dance ha creat més d’una trentena de produccions en col·laboració amb entitats de la ciutat de Barcelona com el festival Grec o el Mercat de les Flors. La companyia ha girat per Espanya, Europa, Sud-amèrica, Corea del Sud o el Líban.

Espectacle recomanat per a infants a partir de 6 anys.

Galeria d'imatges