Terrassa Arts Escèniques.

Las cantatas eufóricas

Compañía Josefina Gorostiza

Diumenge, 26 de març de 2023   |    18 h.   |    TEATRE PRINCIPAL   |    50 min.   |    16,50€

DANSA METROPOLITANA 2023

  • ESTRENA

Un quadre en moviment, una festa, una celebració pagana, una missa religiosa on el que és sagrat i el que és pagà conviuen per ballar el compositor alemany Bach.

​El sagrat i el paganisme conviuen en aquesta peça singular per ballar el compositor alemany Bach en l’eufòria del segle XXI. Un quadre en moviment, una festa, una celebració pagana, una missa religiosa. Un espectacle per deixar-se travessar per la trobada de la presència i esgotar aquesta trobada fins a quedar exhausts.

Josefina Gorostiza és directora, coreògrafa i intèrpret. La seva cerca se centra en el treball del moviment, entenent el cos com una potència creativa enorme. Llicenciada en composició coreogràfica per la Universitat Nacional de l’Art a la ciutat de Buenos Aires (Argentina) i màster en pràctica escènica i cultura visual coordinat pel Museu Reina Sofia, Universitat de Castella-la Manxa i ARTEA (Espanya). Ha participat en festivals internacionals a l’Argentina, l’Uruguai, el Brasil, Xile, Bolívia, Costa Rica, Mèxic, Bèlgica, Itàlia, Suïssa, Londres i Espanya.

Activitat associada: La companyia ofereix un col·loqui postfunció.

Pròximament