Terrassa Arts Escèniques.

Mon petit souvenir

Cia. La Bleda

Diumenge 30 de gener de 2022   |    17:00   |    Teatre Alegria   |    50'   |    9 euros

Recomanat per a infants a partir de 3 anys.

Llargues nits d’estiu, fantàstics fons marins, mosquits que no piquen, ombrel·les que no s’obren, sabates grosses. Aquest serà el nostre càmping particular. Feu les maletes, que ens n’anem!

Després de quinze anys despertant els somriures de petits i grans, la companyia La Bleda torna a Salt per fer-nos reviure els records de les vacances d’estiu. La clown Helena Escobar encarna Madame Roulotte, que ens transporta al somni ideal i, al mateix temps, a la divertida realitat.

Nits d’estiu, fons marins impressionants, mosquits que no ens deixen en pau, ombrel·les que costen d’obrir, passejades en bicicleta… Les vacances d’estiu que tots tenim al cap, aquells records inesborrables! La pallassa Helena Escobar ens obre les portes de la seva rulot per gaudir d’aquelles vacances presents en el nostre imaginari. Unes aventures simpàtiques, divertides i musicals que ens parlen del dia a dia estiuenc i ens ensenyen els valors de la vida de càmping: viure a l’exterior, tenir cura del medi ambient i conviure amb altra gent.La Bleda ens convida a passar les vacances d’estiu en un càmping ben singular. Un estiu divertit per no oblidar-lo mai.

Mon petit souvenir