Terrassa Arts Escèniques.

Picadero

Haa Collective

Diumenge 22 de maig de 2022   |    18:00   |    Teatre Principal   |    1h 10'   |    20 euros

La lluita constant entre l’essència salvatge i l’animal domesticat, la recerca de l’equilibri en la inestabilitat i la reconciliació dels gèneres en lluita a través de la figura femenina.

Picaderø és una experiència transdisciplinària: arts visuals, interactives, circ i dansa contemporanis es fusionen en un viatge espiritual i ritual en un escenari mòbil, inspirat en la forma i el moviment d’una baldufa, que es transforma en un instrument musical mentre l’artista sonor i els intèrprets interactuen. Una trobada amb l’origen, una fusió de llengües tradicionals i contemporànies així com un diari reflexiu de la seva constant adaptació i desenvolupament al llarg del temps. Representa la lluita constant entre l’essència salvatge i l’animal domesticat, la recerca de l’equilibri en la inestabilitat. És l’acceptació de límits per trobar la llibertat. De la reconciliació dels gèneres en lluita a través de la figura femenina.

Haa Collective és un grup d’artistes i creadors que comparteixen el desig d’explorar camins transdisciplinaris que els desvinculin dels patrons establerts. Aquesta creació va sorgir de la residència del col·lectiu al Teatre Principal que es va centrar tant en la il·luminació com en el moviment a l’escenari.

“Hem trobat certes atmosferes inesperades que ens han permès desxifrar la dramatúrgia de tota la peça”. Haa Collective

Pròximament