La cuina sona i fa olor, la cuina és moviment i entranyes, la cuina ens travessa la memòria. La cuina és ideari de cada casa i de cadascú.
Pau Gómez està coent, amb xup xup lent, una peça artística sobre cuina tradicional, històries i records. Relleus: primer plat és una trobada intergeneracional al voltant d’una cassola, una experiència culinària durant la qual elaborarem un plat seguint els consells d’una persona sàvia de mans destres a la cuina. Amb ella compartirem la recepta i altres secrets i records.
Creació – Pau Gómez Calvo, actor
Mirada escènica – Alba Valldaura Pascual
Primer Plat amb Montse Abad Noguera
Acompanyament creatiu i antropologia – Júlia Abelló Vilalta
Assessorament històric – Bernat Pizà Castella
Producció executiva i distribució – Maria Rueda Mas
Disseny tècnic – Quim Rifà Badia
Fotografia – Lydia Cazorla
Imatge – Mariona Alberich
Una coproducció d’Embarral, Fira Mediterrània i Festival Llegendes, amb el suport de Terrassa Crea.