Terrassa Arts Escèniques.

Sóc la teva FÍSICAH

Oriol Borràs

Diumenge, 16 d'abril de 2023   |    17 h.   |    TEATRE ALEGRIA   |    50 min.   |    9€

Sóc la teva FÍSICAH és un espectacle en solitari que fusiona la ciència i les arts, concretament la física i el circ.

Una fusió que serveix per explicar la física a través del circ però també descobrir la poesia que amaga la física. L’espectacle explora com percebem la realitat des del món de la ciència i com la percebem des de les arts.

Sinopsi: l’escena és totalment buida. Sona una música. La física clàssica. Una veu que ens parla des de la calma més absoluta prepara el terreny per introduïr les famoses lleis de Newton. Què egocèntric, no? Posar el teu propi nom a unes lleis de merda? L’espectacle avança a través d’un personatge absurd i excèntric que començarà demostrant les lleis de Newton amb quatre pilotes de tennis, ens farà una desfilada de models en honor als físics més importants de la física moderna i acabarà explicant la superposició quàntica amb un terra ple partícules que haurà d’esquivar amb una roda cyr. Quin paper juga en nosaltres l’atzar?

Oriol Borràs és músic, físic i artista de circ. L’any 2016 es va graduar en Física a la Universitat de Bristol (Anglaterra) i va començar la seva formació en arts de circ a l’escola Rogelio Rivel (2016-2020).

Espectacle recomanat per a infants a partir de 8 anys.

Galeria d'imatges

Pròximament