Terrassa Arts Escèniques.

Tocar mare

Marta Barceló Femenias

Dissabte, 18 de març de 2023   |    20 h.   |    TEATRE PRINCIPAL   |    85 min.   |    20€

Una comèdia tan dolça com emocionant que ens farà preguntar quina és la naturalesa de l’amor incondicional.

Amb Lluïsa Castell i Georgina Latre.

L’Esperança, una dona prejubilada alegre i animosa, i Empar, la jove directora d’una productora audiovisual, conformen una atípica família que es veu trastocada per un fet inesperat. Les dues dones hauran de fer un viatge, pels records compartits més divertits i per les vivències personals més dures, per descobrir allò que pot posar en perill el seu vincle i allò que el pot fer enfortir. Una història de pactes per escrit, de canelons de peix, de bicicletes infantils amb manillars blaus, d’àlbums familiars per omplir i d’abraçades pendents de fer.

Amb l’obra Tocar mare, Marta Barceló Femenias va guanyar al 2016 el sisè Torneig de Dramatúrgia Catalana a Girona i el festival Temporada Alta en Amèrica Llatina.

Jordi Casanovas, dirigeix l’obra i aporta una llarga trajectòria havent dirigit muntatges destacats d’autoria catalana com ara Consell familiar de Cristina Clemente, Burundanga de Jordi Galceran, L’electe de Ramon Madaula o Els últims dies de Clark K d’Alberto Ramos. Ha escrit una trentena llarga de textos i ha rebut nombrosos premis, entre els que destaquen el Premio Max 2020 al millor espectacle teatral i a la millor adaptació o versió teatral per Jauria, Premi Butaca 2016 al millor text teatral per Vilafranca, un dinar de festa major, entre d’altres.

Galeria d'imatges

Pròximament