Terrassa Arts Escèniques.

Los extranjeros

Compagnie Kadia Faraux i Terrassa Arts Escèniques

  • ESTRENA

El 22 de juliol de 2023 veurem l’espectacle final del projecte comunitari Los Extranjeros d’intercanvi amb la cia francesa Kadia Faraux de Lió que vam començar al 2021. Es tracta d’un projecte destinat a joves de les ciutats de Terrassa i Lió que utilitza el llenguatge de la dansa afro-hip hop com a mitjà per reflexionar sobre la relació entre les persones.

Durant el passat 2022 s’han portat a terme al Teatre Principal de Terrassa tallers amb l’artista Oulouy Nicol, expert en dasa hip hop i afro-hip hop, la companyia francesa Kadia Faraux, tot amb la col·laboració de l’Associació Africa Moment. Aquest taller es va adreçar a joves entre 15 i 25 anys i va constar de 16 sessions durant el mes d’agost on el hip hop va ser el fil conductor per treballar el concepte de la relació amb l’altre, amb l’objectiu de presentar el resultat en una mostra oberta al públic durant el 2023.

La mostra oberta al públic ha esdevingut l’espctacle Los extranjeros que es podrà veure el 22 de juliol de 2023 al Teatre Principal.

Galeria d'imatges